Mister Bewustzijn - Het korte verhaal

Ben jij het zat om ongehoord, ongezien en onbegrepen te worden? Laat me mijn verhaal vertellen zodat jij je niet meer alleen voelt. Ik ben Mister Bewustzijn….

Ik heb gedaan wat jij doet. Ik heb me door verschillende opleidingen heen moeten ploeteren omdat school niets voor mij was. Daarbij voelde ik mij nooit gehoord. Nachtenlang was ik aan het gamen en vervulde ik mijn lichaam met energie-drankjes en later alcohol. Ik voelde mij ongezien. Ik probeerde mijn plek in de wereld te vinden maar de wereld was altijd tegen mij. Ik voelde mij onbegrepen, eenzaam en wist me geen raad…

Had ik mezelf maar eerder ontmoet. Dan had ik mezelf waardevolle adviezen gegeven over hoe om te gaan met deze situaties. Had ik maar een Mentor zoals Mister Bewustzijn die mij vertelde op het moment dat ik me eenzaam voelde dat ik er niet alleen voor sta. Dat wanneer je doorzet wanneer het duister is, dat het dan vanzelf weer licht wordt. En wanneer je jezelf niet goed genoeg vind, je ziel aanraakt en zegt ”je bent het waard”. Een oprecht persoon die je hoort, ziet, begrijpt en luistert zonder oordeel.

Mister Bewustzijn zou mij een plan hebben gegeven om te werken met je sterke kwaliteiten en gaven en zou gezien hebben dat ik een enorm doorzettingsvermogen en een zeer creatieve geest heb. Met deze eigenschappen zou ik het duister kunnen accepteren en altijd werken naar het licht. Met leven naar jouw volle potentieel kun jij je eigen dromen maar ook die van vele anderen uit laten komen. Jij hebt een doel, een purpose.

De actie die komt kijken bij het leven naar jouw volle potentieel is bewustzijn. Bewust kijken naar jezelf en naar de keuzes die jij maakt in jouw leven. Bewustzijn leert je in je eigen kracht te staan en betere keuzes te maken voor een betere toekomst. Wanneer jij leeft naar je volle potentieel dan Master jij jouw Leven.

Wanneer jij onbewust je leven leid zal je veel het slachtoffer zijn van de boze wereld om je heen. Situaties zullen gebeuren, tegenslagen zullen komen en wanneer jij niet de Master van jouw Leven bent zal je energie worden weggezogen en je zal je leeg, uitgeput en misschien wel eenzaam voelen. Het gevoel verloren te zijn en dat je er niet toe doet.

Het mooie is dat dit verhaal eindigt met succes! Wanneer jij wél de Master bent van jouw Leven dan biedt dat nieuwe kansen. Met meer vertrouwen in jezelf en in het leven, een betere balans tussen hoofd en hart en leven vanuit je zielsmissie. Je zal waardevolle connecties opbouwen, een betere leider zijn, een succesvollere onderneming hebben en een betere gezondheid krijgen. Een leven vanuit je volle potentieel met een doel. Vrijheid en acceptatie van wie je bent met meer innerlijke rust, vrede en balans.

Leef je mooiste leven,
Mister Bewustzijn