Mister Bewustzijn

Mijn levensverhaal

Een open, eerlijk en intiem verhaal over de successen, het falen, de reis en eenzaamheid.

37-heden

Bewust van mijn lichaam, geest en ziel inspireer ik anderen door mijn energie te delen en oplossingen aan te reiken. Maar dit keer had ik zelf een probleem….

Het probleem

Door in 2020 de helft van mijn jaaromzet te hebben verloren door covid was ik aardig door mijn buffers heen. Zo had ik geen geld om in Crypto te investeren en zag ik in 2021 de tweede kans om uit te cashen aan mij voorbij gaan toen Bitcoin naar $60.000 steeg. Ook waren de sportscholen in 2021 zes maanden lang dicht en bepaalde covid nog steeds het straatbeeld. Hier kwam ik in een diep dal en daar begon mijn beproeving.

De Break-up?

Ik stelde mezelf de vraag; wil ik wel verder met Mister Bewustzijn? Het moment voelde een beetje als een mogelijke break-up, zo’n moment dat je met je partner op de bank zit en het gesprek gaat voeren of je nog wel verder wil met elkaar. Dit gesprek voerde ik met mijzelf. Wilde ik nog wel verder met Mister Bewustzijn? Niet kunnen trainen, het verlies van omzet, geen toekomstperspectief. Er waren tal van redenen om ermee te stoppen en iets anders te gaan doen. Iets anders waar wel geld mee te verdienen viel en een toekomst mee opgebouwd kon worden. Ik wist het even niet meer. Ik voelde me wederom eenzaam en verloren omdat ‘’het gewone leven’’ van de mensen om mij heen wel gewoon doorging alsof er niets aan de hand was.
37-heden

Ik ontmoette een gids

Na een reis naar binnen en goed over het antwoord op deze vraag nagedacht te hebben kwam daar een helder en duidelijk antwoord; JA! Ik wil verder met Mister Bewustzijn. Waarom? Ik ben gelukkig als ik mijn energie deel, ik wordt er blij van om kennis te mogen delen en mensen verder te helpen. Ik deed het fantastisch voordat covid roet in het eten gooide en wil door! Door met mensen te inspireren en door met Mister Bewustzijn. Mijn intuïtie werd mijn gids maar nu had ik nog een plan nodig.

Het plan

Mijn plan was om het niet meer alleen te doen. Ik schakelde een Mentor in. Iemand die mij zag, naar mij luisterde en die mij begreep. Een boom van een kerel die geen blad voor de mond nam. Hij gaf mij het gevoel dat ik het (meer dan) waard was. Dat ik op zoek moest gaan naar mijn Blue Ocean en dat ik moest gaan doen waar ik diep van binnen gelukkig van werd. Hoe? Door het proces te vertrouwen en keer op keer diepe gesprekken te hebben over de diepere lagen van mijn bestaan. Ik zag dat mijn Mentor ontzettend genoot van zijn werk en omdat hij eigenlijk al stond waar ik wilde staan nam ik al zijn wijze levenslessen in me op. Maar al deze kennis wordt vergeten als er niets mee gedaan wordt. Daarom is het nu tijd voor actie!

Gids

Actie!

Door eerst te zijn wie je wil worden, wordt je uiteindelijk wie je bent. Voor mij was dit het startschot om tot actie over te gaan. Mijn creatieve brein maakte overuren en ik voerde gelijk alles uit. Ik maakte concrete plannen om een online community op te zetten waarbij ik alles in stelling bracht om een jongere generatie te inspireren. Wederom een grote puzzel maar alles wat ik heb doorgemaakt heeft geleid tot deze momenten van actie.

Gehoord, gezien en begrepen

Ik treed in de voetsporen van mijn eigen Mentor en wil ook deze Mentor voor jou zijn. Ik wil je gehoord, gezien en begrepen laten voelen. Iets wat ik vaak gemist heb in mijn leven en dus ben ik de aangewezen persoon om jouw baken van hoop te zijn. De tijden dat ik me eenzaam, verloren en onbegrepen heb gevoeld waren donker, soms zelfs zwart, en dat gun je niemand toe. Zonder Mentor was ik niet zo ver gekomen.

Ik ben er voor Generatie Z!

Ik voel me één en verbonden wanneer ik praat over Generatie Z. Ik zie mijzelf als één van jullie wanneer ik met jullie praat en ik wil er graag zijn op de momenten dat jullie mij nodig hebben. Een brug tussen de oudere generaties die jullie vaak niet horen, zien of begrijpen omdat jullie ‘anders’ zijn. Jullie zijn dat ook! en dat is niet erg want jullie zijn de toekomst! De toekomst moet ook anders zijn! Veranderingen horen bij het leven en jullie zijn de verandering!

The time is now!

Het is tijd om Gen Z op de kaart te zetten. Het is tijd om serieus te worden genomen en de pijn van ”anders zijn” om te zetten in verlichting en verandering. Weet dat je niet alleen bent. Ik ben er voor jou, elke stap op de weg. Ik geef jou een podium waarop jij kunt shinen om jouw stem te laten horen. Op dit podium is het de bedoeling dat je boven het maaiveld uitsteekt en gezien wordt. Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden, depressie te verlichten en een zinvol leven te leven.

Ik ben er voor generatie Z