Mister Bewustzijn

Mijn levensverhaal

Een open, eerlijk en intiem verhaal over de successen, het falen, de reis en eenzaamheid.

36 jaar

Op mijn reis om dichtbij mijzelf te blijven voelde ik me van binnen versplinterd. Ik was succesvol, creëerde fantastische resultaten en had een eigen Online Academy maar waarom voelde ik me dan zo versplinterd?

Mister Bewustzijn ontwaakt

Ik voelde me versplintert maar door vragen te stellen kwam ik tot een oplossing. Om gezien te worden als één geheel moest ik al mijn merken en bedrijvigheid samenvoegen. Ik moest één worden met alles wat ik was en wie ik ben. Zo ontwaakte Mister Bewustzijn.

 

Voor de buitenkant verandert er waarschijnlijk niet zoveel, ik doe nog steeds waar ik van hou, maar van binnen voelt het anders. Mister Bewustzijn vertegenwoordigt wie ik in mijn kern ben. Het is alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Ik heb mijn richting gevonden en stop mijn hart, ziel en zaligheid in de naam Mister Bewustzijn. Zo kan ik echt zijn wie ik van binnen ben.

Gen Z Mentor - Mister Bewustzijn

Het wordt eerst slechter voordat het beter wordt

Middenin het ontwaken van Mister Bewustzijn stopte door covid ineens mijn werkzaamheden in de sportschool. Geen groepslessen, geen Personal Trainingen en de sportscholen dicht. Weer een tegenslag. De eerst sluiting van 3 maanden zorgden ervoor dat ik bezig bleef met het ontwikkelen van de cursus ‘’Master jouw Leiderschap’’ maar makkelijk was het niet.

 

Je gaat van 20 uur les in de week naar 0 en dat heeft invloed op al je gebieden. Het raakte mij mentaal, fysiek en in het diepst van mijn ziel. Deze rampscenario’s had ik eerder meegemaakt maar gelukkig had ik daarvan geleerd. Door vol te houden en het hele plaatje te blijven zien hield ik vast aan de overtuiging om hier nog beter uit te komen.

Eerst slechter dan beter e1685027710357

Onzeker

Onzekere maanden volgden en ik zocht de rust op in een klein huisje in Wezep. Daar schreef ik dagen achter elkaar aan de cursus ‘’Master jouw Gezondheid’’. Een cursus die, zeker in tijden van covid, relevanter dan ooit zou zijn. Ik schreef over de dieper gelegen gebieden van gezondheid en stel je de vragen die er echt toe doen om jouw gezondheid te bevorderen. Zo bekijk ik alles holistisch, je gezondheid als één geheel maar wel opgedeeld in drie gebieden. Je Lichamelijke-, Geestelijke- en Spirituele gezondheid. Door de eenheid en verbindingen te zien kun jij bewustere keuzes maken en zal je zien dat jij best veel zelf in de hand hebt. Toen ik deze cursus af had was ik zo trots maar direct daarna kwam mijn onzekerheid. Was het wel goed genoeg? Wat zouden anderen ervan vinden? Verkoopt het wel? Mijn innerlijke tegenpool gaf aan dat er nog wat miste, dat maakte mij onzeker.

Lichtwerker

Het boek van Sahvanna Arienta maakte mij duidelijk wat ik miste. Het boek Lichtwerker was één lange reis van herkenning. Mijn hele leven was ik al op zoek naar wie ik ben en in dat boek vond ik het antwoord. Ik ben Danny, ik geef Personal Trainingen maar ik ben een Lichtwerker. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar balans, mijn hele leven heb ik al een gevoel van onrust en oneerlijkheid tegenover de wereld. Mijn hele leven help ik al mensen hun energie terug te krijgen en meer in balans te zijn en soms ging ik daar zelf aan onderdoor. In mijn donkerste tijd had mijn ziel het nodig om te groeien en mijn levenslessen te leren maar nu ben ik compleet. Wetende dat je een lichtwerker bent geeft je een gevoel van thuiskomen. Ik ben wie ik ben en dat is oké. Nu ik weet waar ik vandaan kom en wie ik ben kan ik bepalen waar ik naartoe ga. Ik had mijn roeping gevonden.

Mijn roeping

Het is mijn roeping om anderen, zoals jij, te inspireren. Met mijn ervaringen ga ik jou helpen bij jouw levenslessen zodat energieën sneller in balans worden gebracht en jouw wereld een stukje lichter wordt. Daarbij hoort de acceptatie dat de duistere kant slechts één kant van de medaille is. Wanneer je deze omdraait kan je het licht zien.

 

Mijn levensverhaal heb ik op zielsniveau geschreven. Zo open, oprecht en kwetsbaar als ik kon. Ik geloof immers dat wanneer ik mij kwetsbaar opstel naar jou dat jij de mogelijkheid ziet om je kwetsbaar op te stellen naar mij. Zo blijven we puur en met elkaar op zielsniveau verbonden. En dat is waar het al het Lichtwerk plaatsvindt.

 

Namasté – wat voor mij betekent – “Het licht in mij, groet het licht in jou.”

 

Dit zou toch een geweldig einde zijn van een geschreven verhaal? Helaas begon hier pas mijn echte beproeving….

36 jaar