Sterren

Spirituele Gezondheid

Spirituele Gezondheid gaat over het in balans zijn met je Lichamelijke- en Geestelijke Gezondheid. Wanneer we kijken naar jouw gezondheid als geheel dan is jouw gezondheid een 3 éénheid van; het lichaam, je geest en je ziel.

Jouw Lichaam is je fysieke lichaam, het huis van je geest en ziel. Jouw Geest zijn je gedachten, alles wat je bewust of onbewust denkt en jouw Ziel is alles wat je lichaam en geest niet kan bevatten maar wat wel gebeurt en/of aanwezig is.

Het mooie van deze 3 gebieden is dat ze altijd in harmonie met elkaar werken. Het één kan niet zonder het ander. Als Yin en Yang zijn zij altijd aanwezig en dat maakt je Spirituele Gezondheid zo ontzettend belangrijk.

Sterren

Verbinding

Wanneer we bewust de 3 gebieden (lichaam, geest en ziel) samen laten werken ontstaat er een verbinding. Een gevoel van compleet zijn. Dit gevoel van compleet zijn (heel zijn) is voor iedereen anders. Daarom kan de definitie van Spirituele Gezondheid ook voor iedereen anders zijn. Mijn persoonlijke definitie van Spirituele Gezondheid is; De bewustwording van hoe je bent, voelt, denkt en je gedraagt.

Spirituele Gezondheid

Spiritueel Ontwaken

Sterren

Gaat over het vertrouwen in en omarmen van jezelf, exact zoals je bent. Met al je fantastische imperfecties. Het gaat om volledige aanwezigheid in elk moment. Het gaat om alles accepteren. Zelfs het feit dat je sommige dingen niet kúnt accepteren. Het gaat om jezelf openstellen voor zowel pijn als plezier, geluk als verdriet, extase als overlading, zekerheid als onzekerheid. Wetende dat je nooit alleen bent, nooit losgekoppeld bent van anderen en nooit het juiste pad kunt kwijtraken. Op mijn pad vond ik een fantastisch boek van Sahvanna Arienta over Lichtwerkerschap en delen daarvan heb ik toegepast in mijn online cursus Master jouw Gezondheid.

Sterren

Waarom is dit allemaal van belang?

Aangezien mijn taak als Personal Trainer is om jouw leven te optimaliseren doet jouw totale gezondheid er toe. Zo bepalen we op welke gebieden de meeste progressie te behalen valt en wat het meeste resultaat geeft. Zo kun jij gezonder en langer leven.

Mister Bewustzijn Personal Training Bellen
Sterren

Zet de eerste stap

De klik die je hebt met je Personal Trainer is het belangrijkst daarom kun je hieronder een gratis belafspraak met mij inplannen. Ik maak tijd voor jou en luister naar jouw verhaal en behoeftes zodat we samen een plan kunnen maken om een gezondere toekomst tegemoet te gaan.