Mister Bewustzijn

Hard voor het lichaam, zacht voor de ziel

Als Personal Trainer sta ik je bij in deze moeilijke tijd. Aanpassingen van het dagelijks leven kunnen nogal veel van je vragen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Als mens ben je meer dan alleen je lichaam of je gedachten. Je ziel is je belangrijkste goed en die insteek is nu precies waarom mijn Personal Trainingen anders zijn.

Intuïtief coach ik jou naar de beste versie van jezelf. Daarbij kijk ik altijd naar het groter geheel en geef ik jou adviezen voor een sterke mindset, een gezond lichaam en een vreugdevolle ziel.

Mijn holistische kijk op jou maakt dat mijn Personal Trainingen anders zijn dan dat je verwacht. Natuurlijk help ik je om gewicht te verliezen, conditie te verbeteren en strakker in je vel te zitten. Maar waar het echt om gaat zit diep van binnen. Gelukkig zijn met jezelf, een goede balans tussen lichaam, geest en ziel en het beste in jezelf naar boven halen. Jou je mooiste leven laten leven en je de controle over je gezondheid laten hebben. Dat is mijn doel.

Hoe we dat doen? Door middel van sport en bewustwording. Door het lichaam uit te dagen, verander je van buiten. Doordat ik je coach op gevoelsniveau, verander je van binnen. Je leert gevoelens herkennen en grenzen stellen. Voor jezelf kiezen en de controle over jouw leven weer terug nemen. Personal Training is zoveel meer dan alleen sporten.

Diploma's en Awards

erepscertificaat

Structuur en regelmaat geven resultaat

De beste resultaten bereik je in de tijd dat je juist niet met mij traint. Het gaat er namelijk om wat jij doet in de tijd dat ik niet bij je ben. Kies je dan voor jezelf? Stel je dan grenzen? Eet je gezond en beweeg je genoeg? Ik zal er altijd zijn om bij jou de structuur en regelmaat te creëren die horen bij maximale resultaten en of je het nu wilt horen of niet, mijn advies zal altijd zijn; 10.000 passen per dag, geen alcohol en 2 tot 5x in de week intensieve inspanning. Alleen zo creëren we de beste en gezondste versie van jezelf! 

Transformatie voor het leven

Om blijvende veranderingen te bewerkstelligen is een periode van 90 dagen cruciaal. Een commitment van jou en van mij. Ik sta jou bij in deze periode als jouw gids, jouw coach en jouw trainer. Dit keer doe jij het samen met iemand die luistert naar jouw lichaam, geest en ziel en bereik jij jouw doel!

Jouw commitment

Zonder jouw commitment is het voor mij een onbegonnen zaak. Wij kunnen alleen maar resultaten behalen wanneer jij er vol voor gaat. Er vol voor gaan betekent investeren in jezelf met de wetenschap dat je investeert in een betere toekomst, een andere ‘morgen’. Alleen wanneer jij bewust dit commitment aangaat, dan ben ik bereid met jou te trainen. Transparantie en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel en daarom ben ik duidelijk in wat je van mij kunt verwachten. Een no-nonsense Personal Training traject van 3 of 12 maanden waarin ik er alles aan zal doen om met jou de best mogelijke resultaten te behalen. De keuze van een een andere morgen ligt bij jou….

3 Maanden

Elite Transformation
1599
 • 24 Personal Training sessies
 • 2x per week 60 minuten
 • Trainen in Zwolle of Wijhe
 • Op locatie of bij jou thuis
 • Lichamelijk, Mentaal & Spiritueel
 • Trainen op afspraak wanneer jij wilt
 • Op maat gemaakte voedingsadviezen
 • Mister Bewustzijn 24/7 beschikbaar voor jou
 • 1 inspirerend boek van de boekenlijst
 • Gratis Fitbit Charge 4 t.w.v. € 149,-​
Meest gekozen

12 Maanden

Elite Transformation
5499
 • 100 Personal Training sessies
 • 2x per week 60 minuten
 • Trainen in Zwolle of Wijhe
 • Op locatie of bij jou thuis
 • Lichamelijk, Mentaal & Spiritueel
 • Trainen op afspraak wanneer jij wilt
 • Op maat gemaakte voedingsadviezen
 • Mister Bewustzijn 24/7 beschikbaar voor jou
 • 3 inspirerende boeken van de boekenlijst
 • Gratis Fitbit Charge 4 t.w.v. € 149,-​

Zet de eerste stap

De klik die je hebt met je Personal Trainer is het belangrijkst. Daarom kom je vrijblijvend met mij in gesprek over wat jij graag wilt bereiken. Ik luister naar je behoeftes en samen stellen we een plan van aanpak op. Plan hieronder jouw gratis kennismakingsgesprek. Ik hoor graag waar ik je bij kan helpen.

Sport alvast online met mij mee!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen