Online Transformatie in 30 dagen

Onder de naam Master jouw Leven werkt de online academy in minimale tijd naar maximale resultaten. Dat doen we door 5 Gouden principes te hanteren die de blauwdruk zijn naar de beste versie van jezelf! Jij leert om meer balans in je leven te krijgen, bewuster te ondernemen of jouw ware potentieel als leider te ontdekken.

Het Transformatie Werkboek

Slechts 10 minuten per dag

Het Transformatie Werkboek is onderdeel van de cursus. Wie voor een totale transformatie van 30 dagen gaat, kiest voor de cursus. Tijdens de online cursus werken we met de 5 Gouden Principes. Met de tips en uitleg van Mister Bewustzijn kun jij deze cursus op je gemak doen waar en wanneer je wilt. In slechts 10 minuten per dag werken we aan jouw totale transformatie.

De Online Cursus

Master jouw Gezondheid

Een diepgaand, inspirerend programma vol innerlijke groei en openheid.

Master jouw Onderneming

Haal het maximale uit jouw onderneming en maak bewuste keuzes

Master jouw Leiderschap

Al je leiderschapskwaliteiten benutten en een eigen Leiderschapsstijl creëren

Met de beste begeleiding

Elke transformatie kent zijn uitdagingen. Als het makkelijk was zou iedereen het doen. Daarom bied Mister Bewustzijn de mogelijkheid om jou bij te staan als hulplijn terwijl jij de cursus doorloopt. Dit is het meest uitgebreide online transformatie programma en er is maar beperkt plek. Jij krijgt al het volgende;

Boek + Cursus + Coaching