Master Jouw Onderneming

Bewust succesvol ondernemen

Beoordeling:
4.4/5

Master jouw Onderneming laat je het maximale uit je onderneming halen. Dit staat voor veel ondernemers bovenaan de verlanglijst. Nu is het ook voor iedereen binnen handbereik. In 30 dagen maximaliseer jij jouw onderneming door aan de basis en aan jezelf te werken. Dat wat je leert pas je direct toe en dat geeft direct resultaat!

Duur: 30 dagen
Tijd: 10 minuten per dag

Geen €199 maar €89,-

In 30 dagen bewust succesvol ondernemen

Direct naar de kern om zo het maximale resultaat te bereiken met minimale tijd, dat is Master jouw Onderneming. Deze cursus laat je in 10 minuten per dag werken aan de beste versie van jouw Onderneming. We ontdekken ons ware potentieel, komen voor onszelf op en doorbreken blokkerende gedachtepatronen.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Master jouw Onderneming is ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Een uniek naslagwerk, je Transformatie Werkboek, om je reis vast te leggen en om heel bewust je keuzes te maken. Praktische tips van Mister Bewustzijn met video’s ter ondersteuning zorgen dat je er nooit alleen voor staat.

Wat leer je?

Wat krijg je?

  • 30 dagen diepgaand, inspirerend programma
  • Transformatie Werkboek
  • 58 Transformatieversnellers
  • 35 Bewustwordingsvragen
  • 4 Motivatie video’s
  • Tips van Mister Bewustzijn
  • Certificaat van afronding

Over de Master jouw Leven Academy

De online academy werkt in minimale tijd naar maximale resultaten. Dat doen we door 5 Gouden principes te hanteren die de blauwdruk zijn naar de beste versie van jezelf!

Daarnaast ben ik Danny van Brussel (Mister Bewustzijn) jouw transformatiecoach gedurende de cursus en voorzie ik jou van de beste tips voor de snelste resultaten.

De 5 Gouden Principes