Master jouw Leiderschap

Ontdek jouw ware potentieel als leider.

Beoordeling:
4.4/5

Master jouw leiderschap gaat over het benutten van al jouw leiderschapskwaliteiten. Leven naar je volledig potentieel als (toekomstig) leider. Nu is dat ook voor iedereen binnen handbereik. In 30 dagen wordt jij een leider met een eigen Leiderschapsstijl. Dat wat je leert pas je direct toe en dat geeft direct resultaat!

Duur: 30 dagen
Tijd: 10 minuten per dag

Geen €199,- maar €89,-

Ontdek jouw ware potentieel als leider

Direct naar de kern om zo het maximale resultaat te bereiken met minimale tijd, dat is Master jouw Leiderschap. Deze cursus laat je in 10 minuten per dag werken aan de beste versie van jou en jouw leiderschap. We ontdekken ons ware potentieel en doorbreken blokkerende gedachtepatronen.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Master jouw Leiderschap is ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Een uniek naslagwerk, je Transformatie Werkboek, om je reis vast te leggen en om heel bewust je keuzes te maken. Praktische tips van Mister Bewustzijn met video’s ter ondersteuning zorgen dat je er nooit alleen voor staat.

Wat leer je?

Wat krijg je?

  • 30 dagen diepgaand, inspirerend programma
  • Transformatie Werkboek
  • 48 Transformatieversnellers
  • 38 Bewustwordingsvragen
  • 8 Motivatie video’s
  • Tips van Mister Bewustzijn
  • Certificaat van afronding

Over de Master jouw Leven Academy

De online academy werkt in minimale tijd naar maximale resultaten. Dat doen we door 5 Gouden principes te hanteren die de blauwdruk zijn naar de beste versie van jezelf!

Daarnaast ben ik Danny van Brussel (Mister Bewustzijn) jouw transformatiecoach gedurende de cursus en voorzie ik jou van de beste tips voor de snelste resultaten.

De 5 Gouden Principes