Master jouw Gezondheid

Een diepgaand, inspirerend programma vol innerlijke groei en openheid.

Beoordeling:
4.4/5

We creëren meer bewustzijn, verbeteren je immuunsysteem en vergroten je weerbaarheid. Je krijgt inzichten over hoe jij omgaat met jouw gezondheid op zielsniveau. Dat betekent dat we het gaan hebben over je normen en waarden, je chakra’s maar ook over je mindset, voeding en lichaam. Dat wat je leert pas je direct toe en dat geeft direct resultaat! Aan het eind van dit programma ben jij gezonder op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau.

Duur: 30 dagen
Tijd: 10 minuten per dag

Geen €199,- maar €89,-

Een diepgaand, inspirerend programma vol innerlijke groei en openheid.

Direct naar de kern om zo het maximale resultaat te bereiken met minimale tijd, dat is Master jouw Gezondheid. Deze cursus laat je in 10 minuten per dag werken aan de beste versie van jou en jouw gezondheid. We ontdekken onze ware gezondheid op zielsniveau en worden de gezondste versie van onszelf.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Een uniek naslagwerk, je Transformatie Werkboek, om je reis vast te leggen en om heel bewust je keuzes te maken. Praktische tips van Mister Bewustzijn met video’s ter ondersteuning zorgen dat je er nooit alleen voor staat.

Wat leer je?

Wat krijg je?

  • 30 dagen diepgaand, inspirerend programma
  • Transformatie Werkboek
  • 41 Transformatieversnellers
  • 44 Bewustwordingsvragen
  • 3 Motivatie video’s
  • Tips van Mister Bewustzijn
  • Certificaat van afronding

Over de Master jouw Leven Academy

De online academy werkt in minimale tijd naar maximale resultaten. Dat doen we door 5 Gouden principes te hanteren die de blauwdruk zijn naar de beste versie van jezelf!

Daarnaast ben ik Danny van Brussel (Mister Bewustzijn) jouw transformatiecoach gedurende de cursus en voorzie ik jou van de beste tips voor de snelste resultaten.

De 5 Gouden Principes