Master jouw Gezondheid

Een diepgaand, inspirerend programma vol innerlijke groei en openheid.

Beoordeling:
4.4/5

We creëren meer bewustzijn, verbeteren je immuunsysteem en vergroten je weerbaarheid. Je krijgt inzichten over hoe jij omgaat met jouw gezondheid op zielsniveau. Dat betekent dat we het gaan hebben over je normen en waarden, je chakra’s maar ook over je mindset, voeding en lichaam. Dat wat je leert pas je direct toe en dat geeft direct resultaat! Aan het eind van dit programma ben jij gezonder op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau.

Duur: 30 dagen
Tijd: 10 minuten per dag

Geen €199,- maar €89,-

Een diepgaand, inspirerend programma vol innerlijke groei en openheid.

Direct naar de kern om zo het maximale resultaat te bereiken met minimale tijd, dat is Master jouw Gezondheid. Deze cursus laat je in 10 minuten per dag werken aan de beste versie van jou en jouw gezondheid. We ontdekken onze ware gezondheid op zielsniveau en worden de gezondste versie van onszelf.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Een uniek naslagwerk, je Transformatie Werkboek, om je reis vast te leggen en om heel bewust je keuzes te maken. Praktische tips van Mister Bewustzijn met video’s ter ondersteuning zorgen dat je er nooit alleen voor staat.

Wat leer je?

Wat krijg je?

  • 30 dagen inspirerend programma
  • Transformatie Werkboek
  • 41 Transformatieversnellers
  • 44 Bewustwordingsvragen
  • 3 Motivatie video’s
  • Tips van Mister Bewustzijn
  • Certificaat van afronding

Hoe ziet het programma eruit?

30 dagen besteed jij 10 minuten per dag aan jouw lichamelijke- geestelijke- en spirituele gezondheid. Met het Transformatiewerkboek en de tips van Mister Bewustzijn kom jij laag voor laag naar de kern van wie jij daadwerkelijk bent. Hoe jij denkt over jouw gezondheid en welke bewuste keuzes jou nog staan te wachten leer je in deze 30 dagen.

De eerste stap

Lichamelijke Gezondheid

Geestelijke Gezondheid

Spirituele Gezondheid

Wat deelnemers zeggen

Veelgestelde vragen

In 30 dagen gaan wij alle 3 de kanten van jouw gezondheid bekijken en maken we bewuste keuzes op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak.

Zeker! Omdat de tijd die je per dag besteed aan de cursus slechts 10 minuten is.

Bij lichamelijke gezondheid kun je denken aan sterke spieren, sterke botten en een stralende huid. Maar ook sterke longen en een goedwerkend hart horen bij een lichamelijke gezondheid.

Geestelijke gezondheid is precies wat het zegt; de gezondheid van je geest. Wanneer je hoofd helder is heb je een doel. Je functioneert beter, staat positiever in het leven en hebt minder last van stress.

Spirituele Gezondheid gaat over het in balans zijn met je Lichamelijke- en Geestelijke Gezondheid. Wanneer we kijken naar jouw gezondheid als geheel dan is jouw gezondheid een 3 éénheid van; het lichaam, je geest en je ziel.

Door bewuste keuzes in voeding en beweging zou dat zeker kunnen. Maar voor het verliezen van gewicht is de cursus ”Gezond afvallen in 14 dagen” aan te raden.