fbpx

Mister Bewustzijn

Het werk van een lichtwerker

Er wordt wel eens gezegd dat ik een Oude Ziel ben, hoog gevoelig en hoog sensitief. Ik hou er niet van om in hokjes te denken en ik weet dat ben wie ik ben. Ik ben Mister Bewustzijn, een lichtwerker die altijd zichzelf is en die alles kan zijn wat ik wil zijn. Al 36 jaar begeef ik mij op mijn levenspad waarop ik al zeer veel levenslessen heb geleerd. Ik ben mij bewust geworden van mijn doel op aarde en dat is om het licht in jou te raken en je bewustzijn te vergroten. Met een vergoot bewustzijn beleef je het leven intensiever en energieker. Je bent levendiger en wanneer jouw licht ontwaakt. Je straalt weer!

Van mijn doel op aarde werd ik me bewust in de zomer van 2020 toen ik bij mijzelf naar binnen keek. Ik constateerde dat de rode draad in mijn leven altijd al ‘’gevoelig’’ was. Ik kan vrij heftig reageren op verandering van energieën maar ook op dingen die energie opwekken zoals suikers of de zon. Ik heb mij in het verleden best wel eens aan mijzelf getwijfeld en me erg alleen gevoeld. Deze gevoelens wil ik bij jou wegnemen en ik wil je laten weten dat je er nooit alleen voor staat. Dat doe ik in de vorm van één op één coaching.

Maak kennis met mij

Lichtwerkers zijn vaak (hoog sensitieve) zielen die een sterk verlangen ervaren om licht (liefde, inzicht en vrijheid) te verspreiden op aarde. Door vanuit het licht te leven maar wel de duisternis te erkennen voelen zij zich van nature sterk aangetrokken tot spiritualiteit en een vorm van hulpverlening. Dit is precies waarom ik jou de mogelijkheid geef om digitaal met mij te connecten. Je krijg van mij 30 minuten onverdeelde aandacht in een gratis videocall waarbij ik naar je luister en intuïtief aanvoel welke vragen ik jou stel en waar je behoeftes liggen. Je mag alles wat je wilt ter sprake brengen. Ik zal met liefde en aandacht je bewuster maken van je gedachten en jouw waarheid.

Helpen bij het ontwaken en het collectief bewustzijn doen groeien

Door middel van sport heb ik mijn hele leven al mensen geïnspireerd om bewuste keuzes te maken. Keuzes om gezonder te eten, meer te bewegen maar ook om voor jezelf te kiezen en soms nee te zeggen wanneer een situatie te veel van je vraagt. Het bewust voor jezelf kiezen, zelfliefde genaamd, wordt bij veel mensen nog wel eens als moeilijk ervaren. Mijn antwoord is dan altijd; ‘’Pas wanneer je iets hebt, kun je het weggeven’’. Wanneer jij veel energie hebt kun je beter voor anderen zorgen en die energie die zit al in je. Alles is immers energie. Dat leerde ik toen ik 8 jaar was en kennismaakte met Reiki.

Omdat ik als lichtwerker open sta voor veel energieën, vind ik ook veel dingen leuk. Juist dat is soms lastig omdat ik de neiging heb om van de hak op de tak te springen en mijn focus te verliezen. Door cursussen te schijven en daarmee ook een stuk zelf-healing toe te passen weet ik zeker dat cursisten deze cursussen erg waardevol vinden. In basis zijn wij als mensen immers allemaal gelijk, licht, liefde en energie.

Mindfulness - Heartfulness - Bodyfulness

Voor mijzelf draait alles in het leven om gezondheid en balans. Ik bedoel daarmee de balans op het lichamelijke, mentale en spirituele gebied. Wat je van het één meer hebt, heb je van het ander minder. Een goed voorbeeld van balans is Yin en Yang. Daar komt nu juist het bewustwordings-proces om de hoek kijken. Wanneer jij bewuste keuzes maakt dan kun jij bewust kiezen voor balans. Een bewuste keuze van mij is om mijn intensieve trainingen af te wisselen met yoga trainingen. Harde opzwepende muziek in te ruilen voor zachte ontspannende meditaties. Dit houdt mij lichamelijk, mentaal en spiritueel in balans.

Wereld van Dualiteit - Het Licht en Duister

Ik ben graag op mijzelf en in mijn eigen wereld. ”Mana” is de naam van mijn ‘’goddelijke’’ universele levensenergie. Wanneer ik een dag heb waarop ik veel Mana heb dan kan ik bergen verzetten maar wanneer ik weinig Mana heb dan ben ik beperkt en zal ik heel bewust met mijn Mana om moeten gaan of me misschien wel moeten gaan focussen op meer Mana verkrijgen. In mijn wereld ben ik geïntrigeerd door Magie, Engelen, Duivels, Gidsen, Lichtwezens en Demonen. Ik geloof in iets groters, iets buiten mijzelf. Wanneer ik een onderdeel ben van iets groters dan ben ik net als een tandwiel van een grote machine. Een onmisbaar onderdeel dat altijd in beweging is. Ik doe ertoe! Ik mag er zijn en ben net zo belangrijk als elk ander tandwiel in deze grote machine die ik het leven noem.

In mijn wereld voel ik me helemaal mezelf. Ik voel me veilig, begrepen en vredig. Iets wat op Aarde niet altijd het geval is. In het dagelijks leven voel ik me nog wel eens anders, denk ik te ingewikkeld en hou ik teveel rekening met de buitenwereld en wat zij van mij zouden kunnen vinden. Ik kon me regelmatig terugtrekken in mijn eigen wereld door o.a. computerspellen te spelen of met het kaartspel Magic: The Gathering een machtige magiër te zijn. Met mijn analytische vermogen en mogelijkheid om snel verbanden te leggen blijf ik mijn wereld verbeteren. In mijn wereld ben ik het licht en het duister, de behulpzame maar ook de gevallen Engel. Ik ben Mister Bewustzijn en ik kan alles zijn wat ik wil.

Verdwaalde lichtwerkers

In deze huidige tijd van enorme veranderingen spreek ik veel meer mensen die last hebben van hun hoog sensitiviteit of verandering van energieën. Het zou kunnen zijn dat zij verdwaalde lichtwerkers zijn. Ikzelf was namelijk ook verdwaald en juist dat maakt mij de aangewezen lichtwerker om jou wat meer balans te geven in je leven. Ik heb het licht en het duister gezien en vond mijn eigen kracht terug. Wanneer jij je eigen kracht weer terug wilt vinden, de controle over jouw leven weer terug wilt hebben en een luisterend oor kunt gebruiken, dan kan ik als jouw gids/coach een uitkomst bieden.

Eén op één coaching

Hét persoonlijke ontwikkelingstraject voor diegene die ervoor open staan om zichzelf vragen te durven stellen om dieper gelegen antwoorden te vinden. In 8 persoonlijke video calls ga jij met mij de diepte in en leer je luisteren naar jouw kwaliteiten, jouw lichaam en jouw behoeftes op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Dit is de ontdekkingsreis naar een betere balans en een positievere energie. Laat mij het licht in je ontwaken zodat jij weer kan stralen!

1-op-1 coaching

met Mister Bewustzijn als jouw gids
249
  • 8 Personal videocalls
  • Vergroten van Bewustzijn
  • Onvoorwaardelijke steun
  • Doorbreken van oude patronen
  • Nieuwe inzichten vanuit Licht & Liefde