Sterren

Lichamelijke Gezondheid

Bij lichamelijke gezondheid kun je denken aan sterke spieren, sterke botten en een stralende huid. Maar ook sterke longen en een goedwerkend hart horen bij een lichamelijke gezondheid.

Voor mij betekent lichamelijk gezond zijn; blessurevrij door het leven gaan, zonder medicatie. Als Personal Trainer in Zwolle help ik je om je lichaam sterker en gezonder te maken.

Sterren

Bewegen als medicijn voor je hart

Weet jij hoeveel jij beweegt? Het advies van de Nederlandse Hartstichting is; minimaal 5000 passen en 30 minuten matig / intensief bewegen per dag. Een goed advies. Toch kom je vaak zelf niet aan je dagelijkse beweging. Dat is nu juist de reden om een Personal Trainer in te schakelen. Het gaat er namelijk niet om wat je doet maar wel dat je het doet. Je hoeft niet gelijk de sportschool in te duiken om resultaten te behalen. We kunnen ook buiten of bij jou thuis trainen. Het gaat erom dat je je lichaam aan het werk zet om gezonder te worden dan dat je nu bent. Ik ben jouw stok achter de deur om samen met jou te gaan bewegen en jouw lichaam optimaal te laten functioneren.

Lichamelijke gezondheid

Ook online kan ik je helpen met je doel om een paar kilo’s te verliezen en lichamelijk gezonder te worden.
Klik hier voor de online training 14 dagen afvallen.

Sterren

Zet de eerste stap

De klik die je hebt met je Personal Trainer is het belangrijkst daarom kun je hieronder een gratis belafspraak met mij inplannen. Ik maak tijd voor jou en luister naar jouw verhaal en behoeftes zodat we samen een plan kunnen maken om een gezondere toekomst tegemoet te gaan.