Het levensverhaal van Mister Bewustzijn

In plaats van een boek te schrijven deel ik mijn verhaal hier op mijn website. Een open, eerlijk en intiem verhaal over de successen, het falen, de reis en eenzaamheid. Van kinds af aan in de groei naar Mister Bewustzijn.

1984
1997
2002
2009
2014
2020

1984

Het levenslicht, je kinderjaren, de basis voor je verdere leven. Je leeft bij de kern van wie je bent omdat je gewoon niet anders weet.  Je wereld wordt gevormd samen met bepaalde voorkeuren, gedragingen en zelfs seksuele fantasieën. Wie ik ben en wat ik doe kan ik allemaal terug herleiden naar mijn gedrag en gevoel in mijn kinderjaren.

Lees hier hoe mijn wereld zich vormt.

1997

Vanaf het eerste moment werd ik geconfronteerd met het feit dat ik ‘anders’ was. Ik was een onbewuste lichtwerker, verloren in de duisternis. Ik voelde van alles maar wist niet wat ik ermee moest. Ik had geen roeping, geen doel. Ik voelde mij nutteloos en verloren.

Lees meer over mijn duistere jaren.

2002

Na een donkere periode wordt het geleidelijk aan weer licht. Ik ben 18 en volwassen. Ik was veel in de sportschool en op de dating tour. In deze periode ontdekte ik het leven en ik genoot. Ik vond mijn passie, leefde mijn dromen en faalde als ondernemer.

Lees meer over mijn passie, dromen en mijn falen.

2009

‘’Om iets te vinden moet je op zoek zijn’’ en op zoek was ik zeker. Met mijn recente ervaring van het sluiten van mijn sportstudio ging ik op zoek naar mijzelf en mijn toekomst. Ik wist dat mijn toekomst niet zou liggen op de plek waar ik nu was dus koos ik letterlijk het ruime sop.

Lees meer over welke levenslessen in heb geleerd.

2014

Droomtherapie met een Reiki Master & Future Life Progression Coach bracht mijn toekomst in een stroomversnelling. Als bedrijf en als persoon groeide ik enorm. Ik had het gevoel dat ik middenin mijn eigen transformatie naar mijn beste zelf zat. Ik begaf me steeds vaker op paden waar weinig Personal Trainers kwamen. 

Lees meer over mijn successen.

2020

Op mijn reis om dichtbij mijzelf te blijven voelde ik me van binnen versplinterd. Ik was succesvol met Simpelsporten, creëerde fantastische resultaten met Elite Transformation en had nu een eigen Online Academy Master jouw Leven maar waarom voelde ik me dan zo versplinterd?

Lees meer over Mister Bewustzijn.