Het levensverhaal van Mister Bewustzijn

Een open, eerlijk en intiem verhaal over de successen, het falen, de reis en eenzaamheid.

0-12 jaar
13-18 jaar
19-25 jaar
26-29 jaar
30-35 jaar
36 jaar
37-heden

0-12 jaar

Mijn kinderjaren, de basis voor de rest van mijn leven. Je bent jong, onschuldig en weet niet beter. Je wereld wordt gevormd met bepaalde voorkeuren, gedragingen en seksuele fantasieën. Wie ik in mijn kern ben kan ik terug herleiden door mijn gedrag en gevoel in mijn kinderjaren.

Lees hier hoe mijn wereld zich vormt.

13-18 jaar

Ik was ‘’anders’’ en daarom werd ik gepest. Als een onbewuste lichtwerker verloren in de duisternis. Ik voelde van alles maar wist niet wat ik ermee moest. Ik had geen roeping, geen doel. Ik voelde mij nutteloos en verloren.

Lees meer over mijn duistere jaren.

19-25 jaar

Na een donkere periode wordt het geleidelijk aan weer licht. Ik werd volwassen. Ik was veel in de sportschool en aan het daten. Ik ontdekte het leven en genoot. Ik vond mijn passie, leefde mijn dromen maar faalde als ondernemer.

Lees meer over mijn passie, dromen en mijn falen.

26-29 jaar

Om iets te vinden moet je op zoek zijn. Door het falen van mijn Sportstudio ging ik op zoek naar mijzelf en mijn toekomst. Ik wist dat mijn toekomst niet zou liggen op de plek waar ik nu was dus koos ik letterlijk het ruime sop op een luxe Cruise.

Lees meer over welke levenslessen in heb geleerd.

30-35 jaar

Droomtherapie bracht mijn toekomst in een stroomversnelling. Als bedrijf en als persoon groeide ik enorm. Ik zat middenin mijn eigen transformatie naar mijn beste zelf. Ik begaf me steeds vaker op paden waar weinig Personal Trainers kwamen. 

Lees meer over mijn successen.

36 jaar

Van binnen voelde ik me versplinterd. Ik was succesvol, creëerde fantastische resultaten en had een eigen Online Academy. Maar waarom voelde ik me dan zo versplinterd? Ik miste een doel. Daar vond ik mijzelf in Mister Bewustzijn.

Lees meer over Mister Bewustzijn.

37-heden

Wat gebeurt er nadat je je roeping hebt gevonden? In mijn geval kwam de beproeving. Mijn geloof in mijzelf werd letterlijk op de proef gesteld.

Lees meer over mijn Beproeving