Leef een Bewuster Leven

Creëer meer balans en geluk.

Beoordeling:
4.4/5

Leef een bewuster leven met meer balans en geluk. Dat is iets dat voor veel mensen bovenaan de verlanglijst staat. Nu is dat ook voor iedereen binnen handbereik. In 8 dagen leer jij bewuster te leven door elke dag slechts 10 minuten in jezelf te investeren. Deze kleine stapjes die je elke dag zet worden onderdeel van een grote, blijvende verandering in je leven.

Duur: 8 dagen
Tijd: 10 minuten per dag

Dit online programma is GRATIS 

Kleine stappen naar een blijvende verandering

In totaal zijn er 10 Bewustwordingsvragen en 10 Transformatieversnellers. Deze 20 (kleine) stapjes zorgen voor een grote blijvende verandering.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Leef een bewuster leven is ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Een uniek naslagwerk, je Transformatie Werkboek, om je reis vast te leggen en om heel bewust je keuzes te maken. Praktische tips van Mister Bewustzijn met video’s ter ondersteuning zorgen dat je er nooit alleen voor staat.

Echt gratis? Ja! helemaal gratis!
Omdat ik geloof dat het geheim van het leven namelijk ‘geven’ is zal de cursus Leef een Bewuster leven altijd gratis zijn en altijd gratis blijven. Je kunt vandaag nog starten.

Directe resultaten

Wat krijg je?

  • 8 dagen coaching in bewustzijn
  • Transformatie Werkboek
  • 10 Transformatieversnellers
  • 10 Bewustwordingsvragen
  • 2 Motivatie video’s
  • Tips van Mister Bewustzijn

Hoe ziet een Bewuster Leven eruit?

8 dagen besteed jij ongeveer 10 minuten per dag aan jouw doel om bewuster te leven. Je werkt in het Transformatiewerkboek aan je meest dierbare bezit, namelijk jezelf, en je leert de fundamenten van een Bewuster Leven kennen.

Over de Master jouw Leven Academy

De online academy werkt in minimale tijd naar maximale resultaten. Dat doen we door 5 Gouden principes te hanteren die de blauwdruk zijn naar de beste versie van jezelf!

Daarnaast ben ik Danny van Brussel (Mister Bewustzijn) jouw transformatiecoach gedurende de cursus en voorzie ik jou van de beste tips voor de snelste resultaten.

De 5 Gouden Principes