Gezond afvallen begint hier!

Wil jij in 14 dagen een aantal kilo’s kwijt en daarbij strakker en fitter zijn? 

Gezond afvallen in 14 dagen

Creëer een sterke mindset en een gezonder leven

Volg nu deze unieke 14 daagse online training en ervaar hoe het is om met een Personal Trainer te trainen. Je doet elke dag een workout en wordt je bewust van je voeding. Je creëert een sterkere mindset om gezondere keuzes te maken. Na 14 dagen zit jij strakker in je vel en ben je kilo’s lichter. Wanneer jij in minimale tijd maximale resultaten wil behalen dan is dit online programma voor jou gemaakt. 

Gezond afvallen

Nu tijdelijk met 50% korting

14 dagen Online Training

Mister Bewustzijn als jouw Personal Trainer

Elke dag een uitdagende Workout

Weegdagboek met Checklists

1700 Kcal Voedingsprogramma

Boodschappenlijst

Motivatievideo's

Minimale investering, maximaal resultaat

Sterren

START VANDAAG

Met je eerste training, voedingsprogramma en boodschappenlijst

Sterren

RUSTIGE OPBOUW

We beginnen met 5 minuten trainen en elke dag bouwen we aan een sterker en fitter lichaam

Sterren

MAXIMAAL RESULTAAT

Na 14 dagen ben jij kilo's lichter, voel je je fitter en zit je strakker in je vel

Voor iedereen

die gezond resultaat wil behalen

Of je nu gaat voor een intensieve Bodyshape workout waarbij je het hele lichaam traint of je versterkt je buik- en rugspieren met de Powercore Workout, er is voor iedereen iets in dit programma. Ook Yoga en stabiliteitstrainingen voor de kleine maar o zo belangrijke spieren die jouw lichaam strakker maken. Dit in combinatie met het voedingsprogramma maakt je strakker en fitter dan ooit!

De resultaten spreken voor zich!

Hannie
Lees verder
1,3 kg kwijt in 14 dagen, best tevreden. Fijn dat ik de workouts kan blijven doen. Dank voor de stimulans!
Marianne
Lees verder
0,8 kg kwijt in 14 dagen. Ik had ook gebak/drank momenten dus ik ben niet heel streng geweest. Hele fijne workouts dus ik ga nog even door
Jaap
Lees verder
Inspirerend, motiverend en stimulerend.
Christine
Lees verder
Dit programma heeft mij niet alleen geleerd bewuster naar mijzelf en mijn omgeving te kijken maar ook om actie te ondernemen.
Previous
Next
Sterren

Trainen met Mister Bewustzijn

Een stok achter de deur, dat ben ik als jouw Personal Trainer. Je gaat elke dag een workout met mij doen. Ik zorg dat er opties zijn zodat het voor ieder lichaam te doen is. Wel heb je gewichten (dumbells) nodig tijdens deze training want ik zal ervoor zorgen dat je uit je comfortzone komt. Door sporten te combineren met kennis ga jij de eerste stappen zetten naar een blijvende verandering en een gezonder leven.

Het grootste verschil met andere online programma’s

Ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Praktisch, educatief en verantwoord afvallen. Op weg naar de beste en gezondste versie van jezelf.

Jouw voordelen

Kilo's lichter

Strakker in je vel zitten

Snel en verantwoord resultaat

Een kort en intensief programma

Workouts en een voedingsprogramma

Veelgestelde vragen

In 14 dagen gaan wij 2 kilo lichaamsgewicht verliezen. Dat doen we door te sporten en gezond te eten. Voor elke dag ligt er een voedingsprogramma en een workout voor je klaar. Jij zet je lichaam in beweging met buik- en rugspiertrainingen, powercore en yoga en je wordt met de dag strakker en slanker.

Het doel is 2 kilo maar de resultaten zijn afhankelijk van de tijd en energie die jij erin stopt. Wanneer je je strakker aan het schema houdt kan dat meer dan 2 kilo afvallen betekenen.

Jouw stok achter de deur zijn. Jou motiveren om net die stap extra te zetten en je resultaten laten behalen.

14 dagen is zo voorbij. Je houd het vol omdat je elke dag iets goeds en gezonds doet voor je lichaam. Elke dag wordt een succes en daarom hou je het vol!

Jazeker. Het gaat immers om je caloriebehoefte. Je zal tijdens dit programma waarschijnlijk meer eten  en toch afvallen. Dat komt omdat we ”normale” gezonde producten gaan eten zoals brood, eieren, fruit, aardappels, vlees en groente.

Een Personal Trainer zorgt er met zijn kennis voor dat er een opbouw zit in je trainingsschema om je zo blessurevrij mogelijk te laten trainen. Een Personal Trainer zorgt voor balans in je lichaam. De balans tussen de energie die je binnenkrijgt (d.m.v. eten) en de energie die je uitgeeft (d.m.v. sporten)

Na deze 14 dagen gezond afvallen is de logische next step de 30 daagse cursus “Master jouw Gezondheid” waarbij je niet alleen kijkt naar je lichamelijke gezondheid maar ook naar het mentale en spirituele aspect. Je leven in balans om zo gezond mogelijk te zijn. Daar gaat de next step over! 

Verkozen tot Beste Personal Trainer van Zwolle en Overijssel

Dutch Fitness Awards

Samen een gezondere toekomst tegemoet!