Gezond afvallen in 14 dagen

Creëer een sterke mindset en een gezonder leven.

Beoordeling:
4.4/5

Volg nu deze unieke 14 daagse online training en ervaar hoe het is om met een Personal Trainer te trainen. Je doet elke dag een workout en wordt je bewust van je voeding. Je creëert een sterkere mindset om gezondere keuzes te maken. Na 14 dagen zit jij strakker in je vel en ben je kilo’s lichter. Wanneer jij in minimale tijd maximale resultaten wil behalen dan is dit online programma voor jou gemaakt.

Duur: 14 dagen
Tijd: 5 tot 30 minuten per dag

Tijdelijk géén €99,- maar €49,-

Gezond afvallen met Mister Bewustzijn

Een stok achter de deur, dat ben ik als jouw Personal Trainer. Je gaat elke dag een workout met mij doen. Ik zorg dat er opties zijn zodat het voor ieder lichaam te doen is. Wel heb je gewichten (dumbells) nodig tijdens deze training want ik zal ervoor zorgen dat je uit je comfortzone komt. Door sporten te combineren met kennis ga jij de eerste stappen zetten naar een blijvende verandering en een gezonder leven.

Het grootste verschil met andere online programma’s?
Ontwikkeld door een Personal Trainer die maar één doel heeft en dat is het beste in jou naar boven te halen. Praktisch, educatief en verantwoord gezond afvallen. Creëer de beste en gezondste versie van jezelf in 14 dagen!

Voordelen

Wat krijg je?

  • 14 dagen Online Training
  • Elke dag een uitdagende Workout
  • Weegdagboek met Checklists
  • 1700 Kcal Voedingsprogramma
  • Boodschappenlijst
  • Motivatievideo’s

Hoe ziet Gezond afvallen eruit?

14 dagen besteed jij 5-30 minuten per dag aan jouw doel om af te vallen. Je doet elke dag een workout en met het voedingsprogramma ga je bewust eten. Je creëert een sterker lichaam en sterkere mindset om gezondere keuzes te maken. Na 14 dagen zit jij strakker in je vel en ben je kilo’s lichter.

Wat deelnemers zeggen over Gezond afvallen

Veelgestelde vragen

In 14 dagen gaan wij 2 kilo lichaamsgewicht verliezen. Dat doen we door te sporten en gezond te eten. Voor elke dag ligt er een voedingsprogramma en een workout voor je klaar. Jij zet je lichaam in beweging met buik- en rugspiertrainingen, powercore en yoga en je wordt met de dag strakker en slanker.

Het doel is 2 kilo maar de resultaten zijn afhankelijk van de tijd en energie die jij erin stopt. Wanneer je je strakker aan het schema houdt kan dat meer dan 2 kilo afvallen betekenen.

Jouw stok achter de deur zijn. Jou motiveren om net die stap extra te zetten en je resultaten laten behalen.

14 dagen is zo voorbij. Je houd het vol omdat je elke dag iets goeds en gezonds doet voor je lichaam. Elke dag wordt een succes en daarom hou je het vol!

Jazeker. Het gaat immers om je caloriebehoefte. Je zal tijdens dit programma waarschijnlijk meer eten  en toch afvallen. Dat komt omdat we ”normale” gezonde producten gaan eten zoals brood, eieren, fruit, aardappels, vlees en groente.

Na deze 14 dagen gezond afvallen is de logische next step de 30 daagse cursus “Master jouw Gezondheid” waarbij je niet alleen kijkt naar je lichamelijke gezondheid maar ook naar het mentale en spirituele aspect. Je leven in balans om zo gezond mogelijk te zijn. Daar gaat de next step over!