Gezien, Gehoord & Begrepen
Ik ben Mister Bewustzijn, Gen Z Mentor. Wanneer jij het zat bent om niet gehoord, gezien en begrepen te worden maar je wel wilt leven naar je volle potentieel, doe dan mee met de 3 daagse Master jouw Leven Challenge!
Schrijf je nu in

Het is tijd om jouw volle potentieel te bereiken!

Ben jij tussen de 12 en 27 jaar? Dan ben jij (Gen Z) de toekomst! Jij bezit een unieke combinatie van energie, creativiteit, kracht en passie. Jij bent een veranderaar, een visionair. Jouw diepe verbondenheid met de wereld maakt jou uniek. Zo uniek zelfs dat je je vaak ongezien, ongehoord en onbegrepen voelt. Nu niet meer! Het is mijn roeping om jou naar jouw volle potentieel te begeleiden. Leven op jouw voorwaarden, zoals jij dat wilt. Door kennis en bewustwording creëren we een generatie die zich gehoord, gezien en begrepen voelt. Samen zullen wij de wereld veranderen en voor altijd een blijvende impact maken. Droom, strijd en shine! Jij bent de toekomst!

Met liefde en bewondering,
Mister Bewustzijn

Waarom Mister Bewustzijn?

Ik stond waar jij staat. Ik voelde wat jij voelt. Het gevoel van ongezien, ongehoord en onbegrepen zijn is een eenzaam gevoel. Mister Bewustzijn is er om je te laten weten dat je er niet alleen voor staat. Ik zie je, ik luister zonder oordeel en begrijp je als geen ander. Als Mentor kan ik je helpen om van het duister naar het licht te komen. Samen vinden we jouw plek in deze wereld door dicht bij jezelf te blijven en in je eigen kracht te staan. Benieuwd naar wat ik allemaal heb meegemaakt? Lees dan mijn verhaal.

Alles begint met Bewustzijn. Jij wordt de Master van jouw Leven

Bewustzijn creëren we door aan onszelf te werken. Doe mee met de 3 daagse Master jouw Leven Challenge waarin je gehoord, gezien en begrepen wordt of start direct met één van de online Bewustzijns-programma’s waarbij jij in 10 minuten per dag een dieper bewustzijn creëert. In 30 dagen transformeer je je onderneming, je leiderschap of je gezondheid naar je volle potentieel. In het unieke 1:1 Mentorschap programma ervaar jij persoonlijke begeleiding als nooit tevoren met Mister Bewustzijn als jouw Mentor.