Sterren

Geestelijke Gezondheid

Geestelijke gezondheid is precies wat het zegt; de gezondheid van je geest. Wanneer je hoofd helder is heb je een doel. Je functioneert beter, staat positiever in het leven en hebt minder last van stress.

Als Personal Trainer help ik je om geestelijk sterker te worden. Een aantal dingen die je geestelijke gezondheid versterken zijn; leven met een missie, positief denken, bewust leven, gezond eten, problemen aanpakken en stoppen met piekeren.

Meditatie, of zoals ik het noem ”de tijd voor jezelf nemen”, is een mooie tool om meer resultaten te boeken. Welk doel je ook hebt, wanneer je de tijd neemt en focus legt op de dingen die ertoe doen maak je altijd een stap voorwaarts. Jij hebt nu de kans om de eerste stap te zetten en met mij in contact te komen.

Geestelijke gezondheid
Sterren

Belangrijkste kenmerken van jouw geestelijke gezondheid

Samen met jou ga ik werken aan de belangrijkste kenmerken van jouw geestelijke en mentale gezondheid. Tijdens de Personal Trainingen komen onder andere omgaan met teleurstellingen en veerkracht aan bod. Soms doet het lichaam nou eenmaal niet wat jij wil dat het doet. Ook stellen we onszelf vragen zoals;

Accepteer jij jezelf zoals je bent? Vraag je hulp wanneer je hulp nodig hebt? Hoe is je gevoel van eigenwaarde? Hoe ga je om met emoties? Kun je ontspannen? Doe je iets wat voor jou belangrijk is? Welke rol spelen jouw gedachten en kun je daarmee omgaan?

Omdat het oefening en discipline vraagt om je geestelijke gezondheid te bevorderen verschilt de aanpak niet veel met het trainen voor een fit lichaam. Tijdens de Personal Trainingen gaan we aan het werk met je lichaam terwijl je ook werkt aan je geestelijke gezondheid. Dat is wat trainen met mij zo speciaal maakt.

Sterren

Zet de eerste stap

De klik die je hebt met je Personal Trainer is het belangrijkst daarom kun je hieronder een gratis belafspraak met mij inplannen. Ik maak tijd voor jou en luister naar jouw verhaal en behoeftes zodat we samen een plan kunnen maken om een gezondere toekomst tegemoet te gaan.