Sterren

Geestelijke Gezondheid

Geestelijke gezondheid is precies wat het zegt; de gezondheid van je geest. Wanneer je hoofd helder is heb je een doel. Je functioneert beter, staat positiever in het leven en hebt minder last van stress.

Als Personal Trainer help ik je om geestelijk sterker te worden. Een aantal dingen die je geestelijke gezondheid versterken zijn; leven met een missie, positief denken, bewust leven, gezond eten, problemen aanpakken en stoppen met piekeren.

Meditatie, of zoals ik het noem ”de tijd voor jezelf nemen”, is een mooie tool om meer resultaten te boeken. Welk doel je ook hebt, wanneer je de tijd neemt en focus legt op de dingen die ertoe doen maak je altijd een stap voorwaarts. Jij hebt nu de kans om de eerste stap te zetten en met mij in contact te komen.

Geestelijke gezondheid
Sterren

Belangrijkste kenmerken van jouw geestelijke gezondheid

Samen met jou ga ik werken aan de belangrijkste kenmerken van jouw geestelijke en mentale gezondheid. Tijdens de Personal Trainingen komen onder andere omgaan met teleurstellingen en veerkracht aan bod. Soms doet het lichaam nou eenmaal niet wat jij wil dat het doet. Ook stellen we onszelf vragen zoals;

Accepteer jij jezelf zoals je bent? Vraag je hulp wanneer je hulp nodig hebt? Hoe is je gevoel van eigenwaarde? Hoe ga je om met emoties? Kun je ontspannen? Doe je iets wat voor jou belangrijk is? Welke rol spelen jouw gedachten en kun je daarmee omgaan?

Omdat het oefening en discipline vraagt om je geestelijke gezondheid te bevorderen verschilt de aanpak niet veel met het trainen voor een fit lichaam. Tijdens de Personal Trainingen gaan we aan het werk met je lichaam terwijl je ook werkt aan je geestelijke gezondheid. Dat is wat trainen met mij zo speciaal maakt.

Boeken verruimen je geest en stimuleren je geestelijke gezondheid

Heel mijn leven heb ik veel gehad aan boeken. Zij waren mijn leraren. Al vroeg kwam ik in aanraking met Louise L.Hay met haar boek ”Je kunt je leven helen”. Michael Pilarczyk schreef ook een geweldig boek over ”Master your Mindset” en recent was ik nog op bezoek bij DJ Charly Lownoise (Ramon Roelofs) die het boek ”Zenles in een wereld van lawaai” schreef. Een ander mooi voorbeeld van een laraar van mij is hardstyle dj Brennan Heart die met zijn muziek (en boek ”Hard”) mijn geestelijke gezondheid ondersteunt. Zelf heb ik geen boek maar een online cursus geschreven die jou gaat helpen bij een gezonder leven genaamd ”Master jouw Gezondheid”

Sterren

Wie helpt jou met je geestelijke gezondheid?

Ik sta tot je beschikking wanneer je klaar bent om de uitdaging aan te gaan en aan je geestelijke gezondheid te werken. Wanneer je hieronder een gratis belafspraak met mij maakt dan kunnen we eerst goed kennismaken. Ik maak tijd voor jou en luister naar jouw verhaal en behoeftes zodat we samen een plan kunnen maken om een gezondere toekomst tegemoet te gaan.