Successen

2014 - 2019

Als bedrijf en als persoon groeide ik enorm. Ik had het gevoel dat ik middenin mijn eigen transformatie naar mijn beste zelf zat. Ik begaf me steeds vaker op paden waar weinig Personal Trainers kwamen. Een ontmoeting met een Reiki Master & Future Life Progression Coach bracht mijn toekomst in een stroomversnelling.

Droomtherapie

Future Life Progression – of kortweg FLP – is een wakende droomtherapie. Tijdens een reading, waarbij ik met mijn ogen gesloten zat, stelde zij mij vragen. Vragen waarop mijn onderbewuste geest antwoord mocht geven. Door je ogen te sluiten voor dat wat je om je heen ziet, kun je naar binnen kijken. Binnenin mijzelf vond ik antwoorden op vragen als; Waarom heb ik altijd zo’n groot gevoel van onrust? En waarom voel ik me niet gelukkig wanneer ik wel gelukkig zou moeten zijn? Deze reis naar mijn onderbewuste zelf heeft me méér opgeleverd dan antwoorden op deze vragen. Het gaf me rust en een schat aan inzichten en nieuwe kennis.

Balans

Met deze nieuw verworven kennis was het nog steeds een zoektocht naar balans. Door steeds te moeten balanceren tussen de verschillende energieën van het alsmaar motiveren en enthousiasmeren tijdens Personal Trainingen en groepslessen werd het nog belangrijker om mijn eigen balans te vinden. Yoga was voor mij de oplossing om mijn stresslevels te reduceren. Daarnaast is het een prima tegenhanger voor mijn intensieve groepslessen zoals Bodypump en Spinning. Zo leerde ik dat je zowel Yin als Yang nodig hebt in je leven om in balans te zijn.

Tenenlezen

In datzelfde jaar kwam ik in aanraking met een andere Reiki Master die mij uitnodigde om een opleiding Elementair Tenen Lezen te volgen. Handlezen had ik wel eens van gehoord maar Tenen Lezen? Na de boeken bestudeerd te hebben blijkt dat je, door naar je tenen te kijken, een hele duidelijke karakteranalyse kunt maken van hoe iemand van oorsprong is. Vooral bij persoonlijke conflicten bijvoorbeeld in de familiesfeer, zoals ouders of kinderen, kan deze karakteranalyse heel veel helpen om elkaar beter te begrijpen. Wanneer er minder conflicten zijn omdat je elkaar beter begrijpt dan is de wereld in mijn optiek al een stukje mooier.

Numerologie

Analyses heb ik altijd al interessant gevonden, of het nu gaat om je tenen, je dromen of om nummers. In 2015 kreeg ik voor mijn verjaardag een sessie met een Numeroloog. Ik ging er met een open mind in. Het enige wat die man van mij had was mijn voor en achternaam en mijn geboortedatum maar wat deze man mij kon vertellen over mijzelf was ongelofelijk! Hij raakte mij in mijn ziel. Hij wist mij zoveel dingen te vertellen aan de hand van mijn naam en geboortedatum dat ik het nauwelijks kon geloven. Het mooie van een analyse is dat het berekenbaar en dus te begrijpen is. Zijn verslag bevatte zowel mijn verleden als mijn toekomst, mijn levensweg en mijn levenslessen.

Onbegrijpelijk wat een informatie ik kreeg van die man. En, hij had het ook gewoon juist! Hij wist te verwoorden hoe ik mij diep van binnen voelde. Mijn gevoel kreeg daardoor een stem en met deze wijsheden kon ik mijn toekomstige levenslessen naar voren halen en een versnelling creëren op mijn levensweg. 

De beste ideeën komen meestal wanneer ik weg ben uit Nederland. In dit geval op vakantie in Egypte. Met het boek Master your Mindset en Think and grow Rich naast me aan het zwembad kreeg ik in 2016 het idee om mijn Personal Trainingen zo op te zetten dat ik al mijn kennis kon inzetten om mensen te transformeren naar de beste versie van zichzelf. Onder de naam Elite Transformation stelde ik de voorwaardes voor succes op en besloot ik dat ik alleen nog met mensen wilde trainen die ook daadwerkelijk de commitment hadden om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarom trainen we minimaal 3 maanden, 2x in de week, op afspraak. Wanneer je deze ingevingen krijgt dan kun je maar beter luisteren naar je innerlijke wijsheid. Een jaar later won ik met deze manier van trainen de award van Beste Personal Trainer van Zwolle.

Lichtbronnen

Boeken hebben mij altijd richting gegeven. Zo leerde Louise Hay mij mijn leven helen, Tony Horton veranderde mijn kijk op trainen en zo zijn er nog talloze leraren en leraressen waar ik levenslessen van heb geleerd. Ik zocht ze op of soms vonden ze mij. Door hiervoor open te staan blijf je leren in het leven. Dat was één van mijn levenslessen uit de Numerologie, altijd alles blijven leren…

Na in 2018 weer de award voor Beste Personal Trainer van Zwolle in de wacht te hebben gesleept wist ik dat ik op de goede weg was. Mijn bedrijf groeide en als persoon groeide ik nog meer. Toch had ik het gevoel dat ik nog niet alles eruit haalde wat erin zat. Ik haalde fantastische resultaten met mijn klanten en zat zelf goed in mijn vel maar mijn intuïtie liet weten dat er iets miste. Ik ging op vakantie naar Marokko en nam dit keer andere boeken van o.a. Tony Robbins mee die wederom mijn leven een andere wending gaven.

Online Academy

Master Jouw Leven

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor de zon. Die warme, hete bol met altijd bruisende energie. Zo lag ik op een bedje naast het zwembad in Marokko toen ik mijn leven eens van een afstandje bekeek. Ik kwam tot de conclusie dat mijn kennis graag op grotere schaal wilde delen. Die kennis had nu nog een naam nodig. De vragen die ik mezelf stelde waren; ”Wat zou ik nu willen dat mensen van mij zouden leren?” ”Hoe kan ik zoveel mogelijk mensen bewuster en gelukkiger maken?” ”Hoe kan ik iedereen het beste in zich naar boven laten halen?” Het antwoord was: ”Dat kan ik doen met een Online Academy!”

De naam voor deze Online Academy werd ‘Master jouw Leven’ en zoals de naam al suggereert kom jij aan het roer te staan van jouw leven. Jij maakt de keuzes en jij bent verantwoordelijk voor die keuzes. Ik ben alleen de leraar die jou de juiste vragen stelt. Zo begon ik op vakantie met de ontwikkeling van de Online Academy. Dit was weer zo’n ingeving waarnaar ik ‘moest’ luisteren. Het voelde alsof het uit mijn hart kwam en alsof mijn ziel tegen me sprak ‘dit is de juiste keuze, dit is jouw weg’.

Hulp ontvangen

Ik had wel hulp nodig bij het bouwen van deze Online Academy. Al was ik oud ICT-er, ik kon niet alles zelf. Ook hier kwam weer iemand op mijn pad die mij de juiste richting op wees. Ik schreef mijn eerste 30-daagse cursus Master jouw Onderneming die alle ondernemerslessen bevatte die ik de afgelopen 12 jaar geleerd had. Van het opzetten van een eigen bedrijf tot de sluiting van een bedrijf. In deze cursus ben ik de leraar met levenservaring die zijn levenslessen zelf al geleerd heeft. Mede dankzij deze hulp werd ik in 2019 niet alleen voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Beste Personal Trainer van Zwolle maar dit jaar ook tot de Beste Personal Trainer van Overijssel!

Hoe mooi al deze successen ook zijn, iets in mij zei dat ik nog niet op mijn plek was. Ik moest bij mijzelf te rade gaan wat ik nu precies miste….