Wondere wereld van Mister Bewustzijn

Het voelt een beetje als een superheld, zwevend tussen de wolken. Elke keer wanneer ik naar mijn website kijk word ik blij. Ik heb het bewust de Wondere Wereld genoemd. Eerst nog getwijfeld over de bewuste wereld maar dat werd wel erg bewust voor Mister Bewustzijn. De Wondere Wereld heeft ook iets van ‘vroeger’…

Opgegroeid als kind in de jaren ’80
heb ik er bewust en onbewust heel veel van meegekregen. Zo was ‘Wondere Wereld’ een tv-programma, gepresenteerd door Chriet Titulaer, dat van 1983 tot 1989 werd uitgezonden. Chriet Titulaer was Sterrenkundige en tegelijk een Visionair. Wij maken nu allemaal dagelijks gebruik van één van de dingen waarvan hij al dacht dat het groot zou worden namelijk; de Beeldtelefoon.

https://www.youtube.com/watch?v=Zan_G0f9TfM

 

Hoe meer ik in mijn kracht kom te staan hoe meer dingen mij opvallen.
Mijn fascinatie met technologie, het lichaam en de (on)mogelijkheden die het universum allemaal heeft gaf mij als kind altijd een gevoel van onrust. Ik was onrustig omdat er te veel is wat we allemaal niet weten. En wanneer je niet alles weet kun je soms bang worden. Bang om situaties verkeerd in te schatten, bang om teleurgesteld te worden of bang om iets niet te kunnen. Pas toen ik als Mister Bewustzijn in mijn kracht ging staan kwam er een soort van rust over mij. Die rust, het best te beschrijven als; de wetenschap dat het goed is. Deze wetenschap laat mij ademen. Ik ben rustiger, ik heb meer vertrouwen in het leven en in de weg die ik bewandel.

Elke weg zit vol met kuilen en obstakels
Iedereen bewandeld zijn eigen weg maar elke weg heeft zijn eigen kuilen en obstakels. Zo ben ik waar ik ben doordat ik meerdere keren zakelijk succes heb geprobeerd te behalen en meerdere keren gefaald heb. Maar wanneer je je falen een plekje kan geven door het de tijd te geven kom je stapje voor stapje wel verder op je weg. Wederom een overeenkomst die wij als mens met elkaar hebben. Iedereen heeft zijn eigen obstakels.

In mijn wondere wereld
Probeer ik alles zo positief mogelijk te benaderen. Obstakels zijn leermomenten of levenslessen en geven wijsheid. Deze wijsheid kan ik weer gebruiken om mijn cursussen verder te schrijven en nog betere begeleiding te geven aan mijn Personal Training klanten. Samen kunnen we het hebben over onze levenslessen in de Real Stories Podcast en dat alles maakt ons heel. Het maakt ons één!

Eén in een wondere wereld die met de toekomst alleen nog maar mooier wordt.