De Beproeving

37-heden

Ik ben Mister Bewustzijn. Bewust van mijn lichaam, geest en ziel. Ik inspireer anderen door mijn energie te delen en een andere kijk op een uitdaging te geven en daarmee oplossingen aan te reiken. Maar dit keer had ik zelf een probleem….

Het Probleem

Door in 2020 de helft van mijn jaaromzet verloren te hebben door corona en het in 2021 niet veel beter werd met de sportscholen voor 6 maanden dicht kwam de beproeving.

De vraag; wil ik wel verder met Mister Bewustzijn? Het moment voelde een beetje als een mogelijke break-up, zo’n moment dat je met je partner op de bank zit en het gesprek gaat voeren of je nog wel verder wil met elkaar. Dit gesprek voerde ik met mijzelf. Wil ik nog wel verder met Mister Bewustzijn? Niet kunnen trainen, het verlies van omzet, geen toekomstperspectief. Er waren tal van redenen om ermee te stoppen en iets anders te gaan doen. Iets anders waar wel geld mee te verdienen viel en een toekomst mee opgebouwd kon worden.

Ik ontmoette een gids

Na een reis naar binnen en goed over het antwoord op deze vraag nagedacht te hebben kwam daar een helder en duidelijk antwoord; JA! Ik wil verder met Mister Bewustzijn. Waarom? Ik ben gelukkig als ik mijn energie deel, ik wordt er blij van om kennis te mogen delen en mensen verder te helpen. Ik deed het fantastisch voordat corona roet in het eten gooide en ik ga ermee door. Door met mensen te inspireren en door met Mister Bewustzijn. Zo werd ik mijn eigen gids in mijn eigen beproeving.

Had ik dan ook een plan?

Mijn plan was de weg te bewandelen die ik al was ingeslagen, het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Omdat er nog weinig in de sportschool kon creëerde ik een nieuwe cursus ‘’afvallen in 14 dagen’’ waarbij ik workout-video’s combineerde met een voedingsprogramma en een transformatie werkboek. Mijn doorzettingsvermogen en de bewuste keuze om door te gaan maakte dat ik me sterk en krachtig voelde. Mijn energie kwam weer terug.

Tijd voor actie!

Nu was het tijd om meer gas te geven. Inmiddels waren de sportscholen weer open en voorzichtig begonnen mensen weer met trainen. Ook mijn Personal Training klanten pakte de draad weer op en gingen weer aan de slag. Ik ging terug naar mijn werkmodus. Ik werkte veel aan mijn social media en deed voor de 5e keer mee met de Dutch Fitness Awards – Verkiezing voor beste Personal Trainer. Mijn inspanningen hadden effect want in 2022 werd ik uitgeroepen tot Beste Personal Trainer van Zwolle & Overijssel. Een kroon op mijn harde werk mede te danken aan mijn doorzettingsvermogen.  

Als ik dit niet gedaan had

Zonder Mister Bewustzijn als innerlijke gids (dicht bij jezelf blijven en goed naar jezelf luisteren) had ik deze successen nooit gehad. Ik had kunnen kiezen voor een heel ander leven waarbij ik denk dat ik ongelukkiger zou zijn geworden.

Succes met een Mentor

Vandaag de dag sta ik nog dichter bij mijzelf. Begin dit jaar nam ik zelfs een Fearless High Performance Expert in de arm om de beste versie van mijzelf kracht bij te zetten. Ook hier eerst een reis naar binnen met de vraag; Voor wie wil jij er zijn? Voor mij was het antwoord vrij snel duidelijk.

Ik wil er zijn voor Generatie Z!

 Als een soort openbaring zag ik de connectie die ik heb met deze generatie. Ja, ik noem jullie Gen Z omdat het voelt alsof ik één van jullie ben.

In mijn hele leven komen de gevoelens van niet gezien, gehoord en begrepen voelen terug. Wanneer ik jullie zie bij jullie ouders, op socials of in de sportschool, voel ik jullie pijn. De pijn van het niet serieus worden genomen. 

Ongezien worden door de oudere generaties, niet gehoord worden door je ouders of de huisarts en onbegrepen omdat jullie ‘’anders’’ zijn. Jullie zijn niet alleen! Ik ben er voor jullie. Ik geef jullie een podium waarop jullie kunnen shinen om jullie stem te laten horen. Om boven het maaiveld uit te steken en gezien te worden, om de beste versie van jezelf te worden en jou de controle en vrijheid te geven over je eigen leven. Ik ben iemand die jou begrijpt en daardoor de beste Mentor voor jou. Connect met mij en gelijkgestemden in de Discord Community of doe mee met de Challenge en wordt de Master van jouw Leven!