Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 89

 

Master jouw Leiderschap

Welkom bij deze onlinecursus van Mister Bewustzijn in de Master jouw Leven Academy. Deze cursus gaat jou aan het denken zetten over hoe jij een leider wordt en wat jouw leiderschapsstijl is. Omdat de focus van de cursus ligt op bewustwording en de transformatie naar de beste versie van jou als leider zal een aanzienlijk deel van deze cursus vragen en opdrachten bevatten die je dieper naar jezelf laten kijken. Deze vragen en opdrachten creëren inzichten in jezelf en dat is precies wat deze cursus uniek maakt.

Voor een transformatie zijn maar 2 dingen nodig namelijk; Kennis en Actie!

In deze cursus doe jij nieuwe kennis op en onderneem je de acties die nodig zijn om de beste versie van jou als leider neer te zetten. Om je transformatie kracht bij te zetten is het nodig dat we ons bewust worden van elke keuze en alle processen die we maken. Dit resulteert in opdrachten uitvoeren, wij noemen dat in deze cursus transformatieversnellers, en vragen die je dieper naar jezelf laten kijken noemen wij bewustwordingsvragen.

Om je nieuw verworven kennis om te zetten naar een transformatie hoef je nu alleen nog maar actie te ondernemen en te starten met dag één.