Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€0

 

Leef een Bewuster leven

Welkom bij deze onlinecursus van Mister Bewustzijn in de Master jouw Leven Academy. Deze cursus gaat jou aan het denken zetten over hoe jij een bewuster leven gaat leven. Ik mag je al gelijk feliciteren want je hebt de eerste stap al gezet. Je hebt je ingeschreven voor deze cursus. Dit klinkt heel simpel maar je hebt lef en wijsheid nodig om een keuze te maken. Dat je bedacht hebt te willen beginnen en daar gelijk actie op hebt ondernomen door je in te schrijven, zegt al heel wat over jou. Het zegt namelijk dat jij bereid bent om in het diepe te springen, in jezelf te investeren en kennis op te doen om jezelf te verbeteren.

Alles draait om het ondernemen van actie.

Een plan in je hoofd is slechts een droom wanneer er géén actie wordt ondernomen. Deze 8-daagse cursus ‘Leef een Bewuster leven’ gaat jou in kleine stapjes de kennis geven en de acties laten ondernemen om te transformeren naar een bewuster leven.

Om je bewuster te laten leven maken we gebruik van Bewustwordingsvragen. Deze vragen zijn bedoeld om je te confronteren met een situatie en de situatie nog eens te overdenken. Door verder te denken word je je bewuster van de processen die bij de uiteindelijke beslissing komen kijken.

De uiteindelijke beslissing en de actie die daarop volgt noemen we Transformatieversnellers.
Transformatieversnellers zijn opdrachten die jou laten doen wat nodig is om resultaten te behalen. Zie ze als de trainer die jou traint om beter te worden.

De antwoorden die je vindt schrijf je op in je Transformatie Werkboek. Dit werkboek is een blauwdruk van wie jij bent en hoe jij denkt. Door het boek uit te printen en je antwoorden op te schrijven blijft je kennis langer hangen. Het Transformatie Werkboek kun je hier downloaden.

Deze cursus is opgezet om je in 8 dagen bewuster te laten leven. Tijdens deze 8 daagse cursus hoef je slechts 10 minuten per dag in jezelf te investeren. In totaal zijn er 10 Bewustwordingsvragen en 10 Transformatieversnellers. Deze 20 (kleine) stapjes zorgen voor een grote blijvende verandering.

Zoals bij elke cursus ben jij zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. Master Jouw Leven hanteert, net als elke cursus, een aantal Gouden Principes om succes te kunnen garanderen. Bij elke cursus komen deze principes terug. Zij vormen de basis van jouw succes. Het is aan jou hoe jij omgaat met deze principes. Daarmee ligt het resultaat dat je behaalt altijd in jouw handen.

De 5 gouden principes:

Principe 1 : 100% toewijding
Principe 2 : 100% eerlijk tegenover jezelf
Principe 3 : 100% de tijd nemen om te veranderen
Principe 4 : Een open mind
Principe 5 : Geen excuses

Start nu met Bewuster te Leven, download en print het Transformatie Werkboek en start met Dag 1.