Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 49
 

Gezond afvallen in 14 dagen

Welkom bij Elite Transformation, het online programma om gezond af te vallen. Alleen wanneer je alles doet wat noodzakelijk is, zal je de meeste resultaten behalen. Jij wilt in 14 dagen gezond afvallen en in deze training ga ik je laten zien hoe!

Lees eerst onderstaande tekst en start dan met Dag 1

Elke dag begint met een Begin van de dag Checklist
We gaan elke dag wegen. Niet om elke dag te zien hoeveel we zijn afgevallen maar om structuur en regelmaat in onze dag te creëren. Ook beginnen we elke dag met een ontbijt, zonder benzine start je namelijk geen motor.

Ook is er elke dag een Workout van vandaag en alle informatie waarom je nu juist deze workout doet. Verder krijg je tips en adviezen van mij om de beste resultaten te realiseren. Ik ben bij je, elke stap van deze weg.

Over stappen gesproken, het is de bedoeling dat jij gaat bewegen om af te vallen. Bewegen en wel tot je minimaal 10.000 stappen per dag hebt gezet. De richtlijn van de Hartstichting voor een gezond en sterk lichaam is 10.000 tot 15.000 stappen per dag. Om je stappen te meten kun je een stappenteller of activiteitstracker gebruiken zoals de Garmin, Fitbit of Apple Watch.

Ook is het de bedoeling om elke dag minimaal een half uur matig tot intensief te gaan trainen. De workouts heb ik al voor je klaar staan. We beginnen rustig en bouwen op naar die 30 minuten per dag.

We richten ons ook op een sterkere mindset. Daarvoor maken we gebruik van 5 Gouden principes.

Principe 1 : 100% toewijding
Principe 2 : 100% eerlijk tegenover jezelf
Principe 3 : 100% de tijd nemen om te veranderen
Principe 4 : Een open mind
Principe 5 : Geen Excuses!

Deze 5 Gouden Principes zijn jouw blauwdruk naar een sterke mindset en een gezonder leven met minder kilo’s. Gebruik ze en ga een commitment aan met jezelf. De commitment dat jij er de komende dagen alles aan gaat doen om het beste resultaat neer te zetten.

Tijdens dit online programma zal ik je als Personal Trainer elke dag confronteren met Bewustwordingsvragen. Dit zijn vragen waar je dieper over mag nadenken om zo je bewustzijn te vergroten en antwoorden te vinden. Ook zal ik je elke dag een Transformatieversneller geven. Dit is een tip om nog meer en sneller resultaten te behalen. Soms zullen er ook Bewustwordingsmomenten zijn. Dit zijn momenten om even ‘’bij stil te staan’’.

We nemen verantwoordelijkheid door de dag te eindigen met een Einde van de dag Checklist
Daarbij vul je in hoeveel stappen je vandaag hebt gezet, of je 1,5 liter water hebt gedronken en of je gegeten hebt naar behoefte (+- 1700 kcal). Ook vink je af of je je workout gedaan hebt.

Een korte samenvatting
-Leven naar de 5 gouden principes
-Minimaal 10.000 passen per dag
-Iedere dag een workout
-1,5 liter water per dag drinken
-Circa 1700 kcal per dag eten (zie voedingsschema)

Voor Maximale Resultaten heb je de volgende Fitness attributen nodig.
-(Yoga) Workout mat
-Gym Ball (55cm of 65cm)
-Dumbells (2kg of 3 kg)
-Barbell (stang met gewichten)

Wanneer je iets niet hebt zijn er opties maar een set dumbells is het minste wat je zou moeten hebben om met Elite Transformation te starten.

Nu je weet wat je kan verwachten is het tijd om actie te ondernemen en te starten met Dag 1. Op deze eerste dag krijg je een weekmenu, boodschappenlijst en weegdagboek en beginnen we gelijk met je wegen en je eerste workout. Succes!