Mister Bewustzijn

2020

Op mijn reis om dichtbij mijzelf te blijven voelde ik me van binnen versplinterd. Ik was succesvol met Simpelsporten, creëerde fantastische resultaten met Elite Transformation en had nu een eigen Online Academy Master jouw Leven maar waarom voelde ik me dan zo versplinterd?

Mister Bewustzijn ontwaakt

Door die vraag te stellen kwam ik dichterbij de oplossing. Om gezien te worden als één geheel moest ik al mijn merken en bedrijvigheid samenvoegen. Ik moest één worden met alles wat ik was en wie ik ben. Zo ontwaakte Mister Bewustzijn. Voor de buitenkant verandert er waarschijnlijk niet zoveel, ik doe nog steeds waar ik van hou, het geven van Personal Trainingen en groepslessen, maar van binnen voelt het anders. Mister Bewustzijn vertegenwoordigt wie ik in mijn kern ben. Het is alsof alle puzzelstukjes op hun plaats gevallen zijn. Ik heb mijn richting gevonden en stop mijn hart, ziel en zaligheid in de naam Mister Bewustzijn.

Het wordt eerst slechter voordat het beter wordt

Middenin het ontwaken van Mister Bewustzijn stopte door corona ineens mijn werkzaamheden in de sportschool. Geen groepslessen, geen Personal Trainingen en de sportscholen dicht. Het was alsof het Universum zei dat ik de tijd moest nemen om deze ingeslagen weg te bewandelen met volledige focus. Dat deed ik dan ook door eerst de 2e cursus Master jouw Leiderschap af te ronden. Nu was het tijd om zelf ook leiderschap te tonen door niet op te geven en juist extra mezelf te blijven ontwikkelen.

Makkelijk was het niet om als Personal Trainer 3 maand verplicht thuis te zitten. Je gaat van 20 uur les in de week naar 0 en dat heeft invloed op al je gebieden. Het raakte mij mentaal, fysiek en in het diepst van mijn ziel. Deze rampscenario’s had ik eerder meegemaakt maar gelukkig had ik daarvan geleerd. Door vol te houden en het hele plaatje te blijven zien ga ik hier nog beter uitkomen.

De basis

Omdat mijn beste ingevingen altijd kwamen wanneer ik in rust en dichtbij mijzelf was, verplaatste ik mij dit keer naar een zomerhuisje in Wezep. Daar schreef ik dagen achter elkaar aan de cursus Master jouw Gezondheid. Een cursus die nu, zeker in 2020, relevanter is dan ooit tevoren. Ik neem je mee op reis naar de dieper gelegen gebieden en stel je de vragen die er echt toe doen om jouw gezondheid te bevorderen. We gaan het hebben over jouw Lichamelijke-, Geestelijke- en Spirituele gezondheid. Daarbij gaan we het hebben over onderwerpen zoals je lichaam, je gewicht, je voeding maar ook je mindset en je Chakra’s. Mijn kennis en jouw keuzes worden jouw basis voor de gezondste versie van jezelf. Zo trots als ik was toen ik deze cursus af had, zo twijfelachtig was ik of ik deze cursus nu al wel online zou gaan zetten. Er miste namelijk nog wat…

Lichtwerker

Wat er miste werd mij een maand later duidelijk toen ik op mijn bedje in de tuin in de zon het boek van Sahvanna Arienta – Lichtwerker las. Dit boek was één lange reis van herkenning. Mijn hele leven was ik al op zoek naar wie ik ben en in dat boek vond ik het antwoord. Ik ben Danny, ik geef Personal Trainingen maar ik ben een Lichtwerker. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar balans, mijn hele leven heb ik al een gevoel van onrust en oneerlijkheid tegenover de wereld. Mijn hele leven help ik al mensen hun energie terug te krijgen en meer in balans te zijn en soms ging ik daar zelf aan onderdoor. In mijn donkerste tijd had mijn ziel het nodig om te groeien en mijn levenslessen te leren maar nu ben ik compleet. Ik weet waar ik vandaan kom, ik weet zelfs waar ik naartoe ga. Ik weet dat ik ben wie ik ben en dat dat oké is. 

Deze openbaring heeft geleid tot het moment van nu. Het moment waarop ik de cursus Master jouw Gezondheid, samen met alle andere cursussen en deze website, online heb. Mister Bewustzijn heeft zijn roeping gevonden.

Mijn roeping

Het is mijn roeping om anderen, zoals jij, te laten leren van mijn levenslessen zodat energieën sneller in balans worden gebracht zodat jouw wereld een stukje lichter wordt. Daarbij hoort de acceptatie dat de duistere kant slechts één kant van de medaille is. Wanneer je deze omdraait dan zal je het licht zien.

Mijn levensverhaal heb ik op zielsniveau geschreven. Zo open, oprecht en kwetsbaar als ik kon. Ik geloof immers dat wanneer ik mij kwetsbaar opstel naar jou dat jij de mogelijkheid ziet om je kwetsbaar op te stellen naar mij. Zo blijven we puur en met elkaar op zielsniveau verbonden. En dat is waar het al het Lichtwerk plaatsvindt.

Namasté – wat voor mij betekent – “Het licht in mij, groet het licht in jou.”